Voor wie

Voor wie

‘HULP HELPT’

In mijn praktijk bied ik psychologische begeleiding en psychotherapeutische behandelingen aan jongvolwassenen en volwassenen die last hebben van psychische problemen.

Problemen waarvoor je in het bijzonder voor bij mij terecht kan:

Jongvolwassenen

Heb je last van angsten, stemmingsklachten of lichamelijke klachten? Ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt in je leven? Misschien heb je van huis uit onvoldoende bagage meegekregen en loop je hier tegen aan? Heb je het gevoel dat je in zo kort mogelijke tijd ‘de beste versie van jezelf’ moet zijn? En dat iedereen om je heen dat makkelijk lukt en jou niet? Heb je meer tijd nodig om je eigen krachten en talenten te zien en in te kunnen zetten? Of misschien moeite om los te komen van je ouders, je eigen leven op een goede manier vorm te geven en keuzes te maken?

Verlies ervaren van zwangerschap of kindje?

Hebben jullie als ouders een verlies van een zwangerschap meegemaakt? Vanwege een miskraam of vanwege een afbreking van de zwangerschap na prenatale diagnostiek? Of is jullie kindje overleden voor de geboorte of (vlak) daarna? Kun je begeleiding en hulp gebruiken om dit ingrijpende verlies te verwerken? Lukt het moeilijk om het verlies onderdeel te laten worden van je leven en weer nieuwe stappen en keuzes te maken? Blijf je terug denken aan alles wat er is gebeurd in deze ingrijpende en vaak hectische periode? Ervaar je angst- en of stemmingsklachten? Of ben je opnieuw zwanger en is dit door je eerdere ervaringen heel spanningsvol?

Herken je je in bovenstaande? Neem dan gerust contact op via 06-11409170. Ik plan graag een telefonische afspraak met je in om te kijken of je bij mij op de goede plek bent.